Binance PNL Görünmüyor Hatası Çözümü

Binance PNL görünmüyor ise yapabileceğiniz bazı şeyler bulunuyor. Binance PNL nerede görüntülenir ve kar zarar oranlarımızı nasıl görebiliriz işte bunlara değiniyoruz.

PNL Profits and Losts demektir yani kar ve zararlar olarak çevrilir. Günlük yada belirlediğiniz diğer periyotlarda yaptığınız kar ve zarar oranlarını analiz etmenize yarayan bir metriktir.

Binance PNL Görünmüyor Sorunu Nasıl Çözülür?

Düne ait PNL verilerini görmek için öncelikle sırasıyla Cüzdan sonrasında Spot Cüzdan’ına giriş yapmanız gerekmekte. Bu alanda yukarı sekmede PNL verilerinize ulaşabilirsiniz.

PNL Ekranı
PNL Ekranı

Binance PNL Hesaplama Nasıl yapılır?

PNL hesaplamak için şu formül kullanılabilir:
Açılış Fiyatı – Kapanış Fiyatı = [(Pozisyon Miktarı x Pozisyon Büyüklüğü)/Açılış Fiyatı] – [(Pozisyon Miktarı x Pozisyon Büyüklüğü)/Kapanış Fiyatı]

Bu hesaplama ile PNL’inizi hesaplayabilirsiniz. Buna alternatif olaraksa Binance’in kendi aracını kullanabilirsiniz.

Binance PNL Paylaşma Nasıl Yapılır?

PNL’inizi paylaşmak için Binance’in mobil uygulamasında açık olan pozisyonunuzu pozisyonu kapatmadan önce paylaşabilirsiniz. Pozisyon kapatıldıktan sonra ise PNL görüntüsü paylaşamazsınız.

Binance PNL Örneği
Binance PNL Örneği

Binance Futures PNL Görüntüleme

Binance vadeli işlemlerinde (Futures) PNL görüntülemek için pozisyonu açtıktan sonra aktif sekmede aşağı bölümde anlık PNL verileriniz gözükecektir.

Kaynak: https://karadut.net/binance-pnl-gorunmuyor/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

HTML5 Film Siteleri Güncel ve Aktif Liste

Uno Boş Kart Fikirleri Yeni Nesil

Banka Yakın İzleme Süreci Nedir?